Prognoza ANM pentru 9 septembrie - 7 octombrie. Cum vor fi primele săptămâni ale intervalului

Prognoza ANM pentru 9 septembrie - 7 octombrie. Cum vor fi primele săptămâni ale intervalului

Temperaturile vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice în est şi nord-est şi mai coborâte decît cele normale în vest şi sud-vest, în săptămâna 9 - 16 septembrie.
De asemenea, până în 23 septembrie sunt anunţate ploi în toate regiunile. Ultima săptămână din septembrie şi prima săptămână din octombrie vor fi caracterizate de temperaturi apropiate de cele specifice ale perioadei şi de un regim pluviometric conform celui normal pentru acest interval.
 
Săptămâna 09.09.2024 – 16.09.2024
Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile estice, dar mai ales în cele nord-estice, iar în regiunile vestice şi sud-vestice vor fi mai coborâte decât cele normale. În restul teritoriului temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele specifice.
Săptămâna 16.09.2024 – 23.09.2024
Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării, posibil uşor mai coborâte în extremitatea de vest a ţării.
Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în toate regiunile.
 
Săptămâna 23.09.2024 – 30.09.2024
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.
Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.
 
Săptămâna 30.09.2024 – 07.10.2024
Mediile valorilor termice vor în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. 
Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval în toate regiunile, potrivit news.ro.
 

Afla mai multe despremeteoprognozaseptembrie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt