Daniel Tudorache, fostul primar al sectorului 1, pus sub control judiciar. E cercetat în 2 dosare

Daniel Tudorache, fostul primar al sectorului 1, pus sub control judiciar. E cercetat în 2 dosare

Fostul primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache este cercetat sub control judiciar de Direcţia Naţională Anticorupţi. El a fost audiat toată noaptea de vineri spre sâmbătă.

UPDATE 08:30 Fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei Dan Tudorache, care a fost audiat de procurorii DNA peste 12 ore, este cercetat sub control judiciar pe cauţiune pentru infracţiuni asimilate corupţiei şi spălare de bani.

Sâmbătă dimineaţa, la ieşirea de la audieri, apărătorul fostului edil a precizat că este vorba despre două dosare - unul care vizează achiziţiile de tablete, care, din punctul său de vedere, “au fost complet legale”, iar în celălalt “sunt aşa-zise fapte foarte vechi, de undeva din anii 2006 - 2007″.

La DNA a fost audiată de procurori şi fosta soţie a lui Daniel Tudorache şi încă o persoană, după cum a precizat avocatul.

“Consider că în momentul acesta beneficiem de prezumţie de nevinovăţie, am mici critici de făcut, dar le voi face în faţa instanţei, în principiu pentru că cred că vom contesta măsurile luate azi”, a spus apărătorul lui Tudorache.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt