Jazz in the Park revine - Prima News

Jazz in the Park revine

Jazz in the Park revine anul acesta, la Cluj, cu două ediții fabuloase. International jazz in the park competition va avea loc la sfârșitul lui iunie, iar jazz in the park festival își deschide porțile în primul weekend de toamnă! Și pentru că suntem puși pe fapte mari anul acesta, Prima TV îi însoțește în călătorie ca parteneri media principali!

După o pandemie și o relocare, festivalul de jazz se întoarce în locul care l-a consacrat: parcul central din Cluj Napoca. International jazz in the park competition va avea loc în vara aceasta și va fi unul dintre cele mai tari concursuri internaționale.

Nici nu se vor stinge bine acordurile din Parcul Central, că amatorii de jazz sunt invitați din nou la Festival. Cea de a 11 a ediție a Jazz in the park Festival se desfăşoară, însă, într-un mediu mai restrâns.

Biletele pentru festival din toamnă, la care Prima tv este partener media principal, au fost puse deja în vânzare, iar pentru competiția din final de iunie artiștii se vor putea înscrie începând cu data de 18 ianuarie.

foto: jazzinthepark.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share