Jazz in the Park revine

Jazz in the Park revine

Jazz in the Park revine anul acesta, la Cluj, cu două ediţii fabuloase. International jazz in the park competition va avea loc la sfârşitul lui iunie, iar jazz in the park festival îşi deschide porţile în primul weekend de toamnă! Şi pentru că suntem puşi pe fapte mari anul acesta, Prima TV îi însoţeşte în călătorie ca parteneri media principali!

După o pandemie şi o relocare, festivalul de jazz se întoarce în locul care l-a consacrat: parcul central din Cluj Napoca. International jazz in the park competition va avea loc în vara aceasta şi va fi unul dintre cele mai tari concursuri internaţionale.

Nici nu se vor stinge bine acordurile din Parcul Central, că amatorii de jazz sunt invitaţi din nou la Festival. Cea de a 11 a ediţie a Jazz in the park Festival se desfăşoară, însă, într-un mediu mai restrâns.

Biletele pentru festival din toamnă, la care Prima tv este partener media principal, au fost puse deja în vânzare, iar pentru competiţia din final de iunie artiştii se vor putea înscrie începând cu data de 18 ianuarie.

foto: jazzinthepark.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt