Incendiu la şcoală, 700 de elevi evacuaţi

Incendiu la şcoală, 700 de elevi evacuaţi

700 de copii şi profesori au fugit azi în grabă dintr-o şcoală din centrul Constanţei. A izbucnit un incendiu într-o cameră în care se ţineau dosare de arhivă, la puţin timp de la începerea orelor. Sunt 1500 de elevi care învaţă, în două schimburi, la şcoala Gheorghe Ţiţeica, unde de-a lungul vremii au fost făcute numai reparaţii curente. Instalaţia electrică, cea de la care a izbucnit focul, este cea originală, din 1967.

La ora 9 soneriile din scoala au dat alarma de incendiu, iar profesorii i-au scos pe toti elevii in curte. Parintii au fost chemati imediat la scoala.

Pompierii au trimis două maşini de stingere, o autoscară, un echipaj pentru descarcerare, doua ambulante SMURD B şi o autospecială pentru victime multiple.

Paznicul scolii a stins focul cu extinctorul, pina sa ajunga pompierii. Pentru ca flacarile au afectat un panou electric, instalatia scolii a trebuit verificata pe fiecare etaj.

Un elev în vârstă de 9 ani si doi adulţi au fost evaluati medical la faţa locului. Suferiseră atacuri de panică au refuzat să fie duşi la spital.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt