Fast-food-urile de la parter, pericol pentru locatari

Fast-food-urile de la parter, pericol pentru locatari

A fost incendiu de proporţii noaptea trecută în Capitală. Un cunoscut fast-food din Sectorul 4 a fost cuprins de flăcări uriaşe care s-au extins la blocul din apropiere. Pagubele sunt însemnate. Însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Din primele informaţii, flăcările ar fi izbucnit de la un cuptor lăsat nesupravegheat.

Salvatorii sosiţi la faţa locului s-au luptat cu flăcările timp de mai multe ore.

În acel moment în restaurant se aflau peste 20 de angajaţi. Cei mai mulţi au reuşit să se să iasă la timp din imobilul cuprins de flăcări. Doi dintre ei, însă, au au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum. În tot haosul creat, în această dimineaţă un angajat al fast food-ului a venit ca de obicei la muncă.

Restaurantele şi fast foodurile situate la parterul blocurilor sunt o prezenţă des întâlnită în majoritatea marilor oraşe din ţară. Acest lucru îi nemulţulţumeşte de multe ori pe locatari.

Incendiul precum cel petrecut în sectoru 4 al Capitalei se poate repeta oricând. Reprezentanţii autorităţilor arag atenţia asupra respectării întocmai a protocoalelelor de securitate.

Ancheta care este acum în desfăşurare va stabili, cu exactitate, care a fost sursa incendiului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt