Un copil de 11 ani a murit în ambulanţă în drum spre spital, în timp ce mama şi sora lui au fost internate. Ce s-a întâmplat

Un copil de 11 ani a murit în ambulanţă în drum spre spital, în timp ce mama şi sora lui au fost internate. Ce s-a întâmplat

Poliţiştii din Dolj au deschis o anchetă după ce un băiat de 11 ani a murit în ambulanţă în timp ce era transportat la spital, iar anchetatorii au stabilit că mama copilului şi sora sa au fost duse la spital după ce s-ar fi intoxicat.
Tătăl copiilor a povestit poliţiştilor că a stropit în curte şi în casă cu o substanţă împotriva puricilor şi este posibil ca locuinţa să nu fi  fost aerisită corespunzător, iar copiii şi femeia s-au intoxicat.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că în noaptea de marţi spre miercuri, poliţiştii au fost sesizaţi că un băiat de 11 ani, din comuna Gighera, ar fi decedat într-o ambulanţă, în timp ce se afla în comuna Teasc.
„Totodată, din verificările efectuate de către poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea, s-a stabilit că noaptea trecută, mama şi sora minorului, de 31, respectiv 9 ani, au fost transportate către unităţi medicale, existând suspiciunea unei intoxicaţii”, au afirmat poliţiştii, citaţi de news.ro.

Afla mai multe desprecopildecesambulanta
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt