Incendiu violent în Bucureşti, la un grup de locuinţe din Sectorul 2. Câte victime au fost

 Incendiu violent în Bucureşti, la un grup de locuinţe din Sectorul 2. Câte victime au fost

Pompierii din Bucureşti au intervenit, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în Sectorul 2, la un grup de locuinţe învecinate. 26 de persoane au fost evacuate, cinci fiind asistate medical. Trei dintre ele au fost transportate la spital, dar două au refuzat transportul,
”Incendiul de pe strada Voioşiei este lichidat, rămân 2 autospeciale la faţa locului pentru supraveghere”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. 
”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs pe strada Voioşiei, sector 2, Bucureşti. Incendiul se manifestă cu flacără violentă şi degajări mari de fum la un grup de locuinţe învecinate. Datorită distanţei foarte mici dintre proprietăţi dispozitivul de intervenţie a fost realizat circular de pe două străzi paralele: strada Voioşiei şi strada Tina Radu”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată de news.ro a anunţat că incendiul este localizat, se lucrează  la lichidarea acestuia.

„Până în acest moment au fost asistate medical la faţa locului 5 persoane, 3 transportate la spital, 2 au refuzat transportul la spital. 26 de persoane au fost evacuate”, au mai precizat pompierii.

Dispozitivul de la faţa locului a fost redus treptat.

”La locul evenimentului rămân 4 autospeciale de stingere şi 1 ambulanţă SMURD. Se lucrează, în continuare, la decopertare şi lichidarea ultimelor focare”, a mai transmis sursa citată.

 

Afla mai multe despreincendiubucurestivictime
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt