De ce i-au eliberat judecătorii pe fraţii Tate

De ce i-au eliberat judecătorii pe fraţii Tate

Motivare şocantă a judecătorilor de la Curtea de Apel în cazul fraţilor Tate. Andrew şi Tristan au fost scoşi de după gratii şi stau în arest acasă pentru că, spun magistraţii, sunt integraţi social şi au un grad ridicat de instruire. Asta în condiţiile în care, când procurorul DIICOT a cerut prelungirea arestului preventiv, a explicat că cei doi britanici sunt periculoşi şi pot oricând să-şi găsească alte victime.

Andrew şi Tristan Tate stau acasă de o lună şi jumătate. Au ieşit din arestul preventiv pe 31 martie, însă acum a apărut şi motivarea judecătorilor de la Curtea de Apel. Aceştia recunosc faptele grave comise de cei doi, dar, chiar şi aşa, consideră că ancheta poate continua şi cu ei în libertate.

Judecătorii au menţionat şi că fraţii Tate au petrecut îndeajuns de mult timp în arestul preventiv. Motivarea judecătorilor este total diferită de cea a procurărilor DIICOT care au cerut prelungirea arestului preventiv şi au susţinut mereu că fraţii Tate sunt periculoşi.

Andrew şi Tristan Tate au fost arestaţi pe 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane şi viol. Au stat trei luni în arest preventiv, iar acum se află în arest la domiciliu până la finalul lunii mai.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt