Dan Diaconescu, acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minore

Dan Diaconescu, acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minore

Dan Diaconescu a fost săltat de mascaţi. Zeci de poliţişti din Constanţa au descins în casa fostului prezentator. Acesta ar fi suspectat că a întreţinut acte sexuale cu minore în perioada 2020-2021.Mai mult, Diaconescu le-ar mai fi cerut încă o minoră care să fie virgină. Atunci fetele l-ar fi filmat şi ulterior l-au şantajat.

Fostul patron al OTV ar fi racolat şi plătit două minore gemene pentru a întrexine relaţii sexuale. Fetele aveau în acel moment puţin peste 15 ani.

Cu sau fără legătură cu celebrul caz din America…dosarul întocmit de procurori din Constanţa ar conţine acuzaţii mai ample. Fostul om de televiziune ar fi vreut, în plus faţă de cele două copile gemene, încă o fată…obligatoriu virgină şi…tot minoră! A fost momentul în care gemenele l-au înregistrat cu telefonul şi au vrut să-l şantaşeze pentru a scoate mult mai mulţi bani de la Dan Diaconescu.

Ca o coincidenţă în urmă cu doar câteva zile a apărutr şi informaţia vila din care a fost dealtfel ridicat de mascaţi astăzi…este de vânzare pentru două milioane de euro. Din Bucureşti, duba la dus la audieri la Constanţa.

Nu este pentru prima oară când fostul moderator a avut probleme cu legea. El a mai fost condamnat în 2015 la cinci ani şi şase luni de închisioare pentru şantaj. A fost eliberat condiţionat în 2017. Dan Diaconescu a devenit cunoscut publicului după aşa zisele dezvăluiri făcute în cazul Elodia şi după ce a fost băgat într-un tomberon.

De la momentul eliberării condiţionate, anul 2017, Dan Diaconescu a avut o perioadă de probaţiune, de 5 ani, în care trebuia să nu facă nicio infracţiune pentru a nu face restul de pedeapsă din dosarul de şantaj. Întrucât fapta din actualul dosar a fost comisă înainte de finalul celor cinci ani dacă o să fie găsit vinovat ar putea să primească şi restul de pedeapsă di dosarul de şantaj!

foto: captura video

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt