Copil bătut şi incendiat de propriul tată

Copil bătut şi incendiat de propriul tată

Caz cumplit în judeţul Galaţi! Un adolescent de 16 ani a fost bătut crunt şi incendiat de propriul tată. Băiatul este internat acum la spital cu numeroase arsuri şi răni, iar tatăl a fost arestat pentru 30 de zile.

Abandonat de mamă la naştere, copilul a fost crescut de tată. Se pare că bărbatul şi-a ieşit din fire când a aflat că, pe lângă problemele pe care le face la şcoală, tânărul s-ar şi droga.

Cearta ar fi pornit de la un scandal creat de baiat, care ar fi avut deseori un comportament indecent faţă de colegele de şcoală. Într-o explozie de furie, tatăl şi-a luat la bătaie copilul, iar apoi l-a incendiat. Un vecin a fost martorul acestor momente cumplite.

Adolescentul a fost transportat de urgenta la Spitalul de Copii din Galati cu arsuri de gradul 1 si 2. Medicii spun că el ca ramane cu cicatrici.

Protecţia Copilului Galaţi a deschis o anchetă pentru a hotărî ce se va întâmpla cu minorul de-acum înainte şi cine va avea grijă de el.

Ajuns in fata procurorilor, tatal şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de
tentativa la omor impotriva unui membru al familiei şi, cel mai probababil, va fi si decazut din drepturile parintesti

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt