,,Ambasadorul", eliberat din lipsă de probe

,,Ambasadorul", eliberat din lipsă de probe

Morel Bolea, afaceristul care ar fi racolat minore şi pe care le-ar fi exploatat sexual, a fost eliberat din arest. Decizia este definitivă! Individul fusese arestat săptămâna trecută după ce procurorii DIICOT au inrat în locuinţa sa. Bărbatul era acuzat că ar fi recrutat minore din familii nevoiaşe cărora le promitea o carieră în modelling. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

,,Oamenii au prezentat documente. Nu nu s-a lăsat să prezentăm nici un document. Nu am fost întrebat de nimica. Am fost băgat în puşcărie cum se spune. Nu v-au audiat. Nimic. Am stat puţin acolo şi după mă gândesc dacă să arestez sau nu. Sunteţi arestat. Atât", a declarat afaceristul Morel Bolea la ieşirea din arest. Deşi acuzat, iniţial, de trafic de persoane, bărbatul a fost eliberat din închisoare după mai puţin de o săptămână.

Morel Bolea este acuzat că de aproape două decenii ascundea toate trăsăturile unui prădător sexual. Una dintre victimele bărbatului a povestit pentru Prima TV cum se purta acesta cu fetele racolate.

Organiziile non profit pe care le patrona ar fi fost doar un paravan pentru racolarea şi abuzarea unor minore din medii defavorizate.

Activitatea sa infracţională s-ar fi întins pe cel puţin 16 ani. Instanţa a respins, însă, cererea procurorilor pentru emiterea unui mandat de arestare. Iar decizia este definitivă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt