A fost identificată prima victimă care a murit în incendiul de la Matei Balș. Era o călugăriță internată în urmă cu o săptămână - Prima News

A fost identificată prima victimă care a murit în incendiul de la Matei Balș. Era o călugăriță internată în urmă cu o săptămână

Patru dintre pacienții mutați ieri dimineață după incendiul de la Matei Balș în alte spitale din Capitală sunt în stare gravă, intubați în secțiile de Terapie Intensivă. Starea celorlalți este stabilă, ba chiar cinci dintre ei urmează să fie externați. În paralel, ancheta pentru ucidere din culpă continuă pe mai multe planuri. Medicii legiști au făcut în această dimineață necropsiile în cazul a patru dintre victime și urmează să comunice procurorilor concluziile preliminare. Prima persoană decedată care a fost identificată este o călugăriță.

Aparținătorul uneia dintre femeile care au decedat spunea că sora lui a fost internată în urmă cu o săptămână de către mănăstirea la care se afla, pentru că era călugăriță, iar reprezentanților lăcașului de cult li s-a transmis că pot ridica cadavrul luni, pentru că în weekend nu se lucrează la Institutul de Medicină Legală din București. Femeia a fost identificată inițial după o cruce purtată la gât.

Au mai rămas de indentificat trei victime. Cea de-a cincea victimă, femeia care a murit la scurt timp după incendiu nu a fost adusă la INML.

Total
0
Shares
Total
0
Share