Zboruri ieftine în Europa

Zboruri ieftine în Europa

S-a terminat vacanţa, să vină vacanţa! Dacă visaţi deja la zilele libere de Paşte şi de 1 mai, acum este cel mai bun moment să vă rezervaţi biletele. Companiile aeriene low cost încep promoţiile. Astfel că pasionaţii de călătorii pot să găsescă bilete de avion cu preţuri care încep şi de la 10 euro, pentru cele mai cunoscute destinaţii din Europa.

Companiile aeriene low cost pregătesc oferte pentru vacanţe în marile capitale europene. Cele mai ieftine bilete de avion vor fi acum în primele luni ale anului, ianuarie , februarie şi martie, când interesul pentru călătorii este mai redus.

În timpul pandemiei, din cauza restricţiilor impuse în toată lumea, oamenii au călătorit mai puţin, iar bilete de avion erau atunci foarte scumpe. Acum se revine la preţurile de dinainte.

Cele mai căutate în această perioadă rămân destinaţiile populare. Aşa că este bine să ne facem planuri de călătorie din timp şi să încercăm pe cât posibil să fim flexibili şi să avem la noi cât mai puţin bagaj ca să găsim cele mai bune preţuri.

O altă recomandare a specialiştilor este să căutaţi bilete de avion după miezul nopţii sau dimineaţa devreme, când nu sunt foarte mulţi oameni conectaţi online. Un alt truc ca să nu vă crească preţul biletelor de avion din cauza căutărilor succesive pentru o destinaţie ar fi să accesaţi modul incognito.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt