Zboruri ieftine în Europa - Prima News

Zboruri ieftine în Europa

S-a terminat vacanţa, să vină vacanţa! Dacă visaţi deja la zilele libere de Paşte şi de 1 mai, acum este cel mai bun moment să vă rezervaţi biletele. Companiile aeriene low cost încep promoțiile. Astfel că pasionații de călătorii pot să găsescă bilete de avion cu prețuri care încep și de la 10 euro, pentru cele mai cunoscute destinații din Europa.

Companiile aeriene low cost pregătesc oferte pentru vacanțe în marile capitale europene. Cele mai ieftine bilete de avion vor fi acum în primele luni ale anului, ianuarie , februarie și martie, când interesul pentru călătorii este mai redus.

În timpul pandemiei, din cauza restricțiilor impuse în toată lumea, oamenii au călătorit mai puțin, iar bilete de avion erau atunci foarte scumpe. Acum se revine la prețurile de dinainte.

Cele mai căutate în această perioadă rămân destinațiile populare. Așa că este bine să ne facem planuri de călătorie din timp și să încercăm pe cât posibil să fim flexibili și să avem la noi cât mai puțin bagaj ca să găsim cele mai bune prețuri.

O altă recomandare a specialiștilor este să căutați bilete de avion după miezul nopții sau dimineața devreme, când nu sunt foarte mulți oameni conectați online. Un alt truc ca să nu vă crească prețul biletelor de avion din cauza căutărilor succesive pentru o destinație ar fi să accesați modul incognito.

Total
0
Shares
Total
0
Share