Incidente minore, audienţe majore

Incidente minore, audienţe majore

Naţionala de fotbal a României a câştigat aseară meciul cu Bosnia. În faţa televizioarelor a fost record de audienţă, dar în stadion au fost incidente. S-a lăsat din nou cu amenzi.

Naţionala României riscă să înceapă preliminariile pentru Euro 2024 cu porţile închise. Ca şi la ultimele partide jucate acasă, au fost incidente în tribune. Abia începuse meciul, când în peluză a pornit scandalul. Fanii români s-au dus peste cei bosniaci.

Bosniacii au strigat ,,Ungaria", românii au replicat cu ,,Serbia" şi scânteia s-a aprins. Jandarmii au intervenit prompt şi eficient. Cele două grupări de fani nu au ajuns una la cealaltă, iar incidentele s-au potolit rapid şi, mai important, fără răniţi.
Conform unui comunicat al jandarmeriei, suporterii români implicaţi în scandal erau dinamovişti. La final, 155 dintre ei au fost legitimaţi şi după analizarea imaginilor vor fi sacţuinaţi în consecinţă.

În schimb, fanii din faţa televizoarelor au fost liniştiţi şi mulţi. Meciul România - Bosnia, transmis în direct şi în exclusiivitate pe Prima TV, a fost lider absolut de audienţă atât la nivel urban, cât şi pe segmentul comercial. În minutul de aur, peste 1,2 milioane de oameni urmăreau naţionala în direct pe postul nostru.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt