NICOLETA MANOILĂ

NICOLETA MANOILĂ

Psiholog de profesie, Nicoleta Manoilă se implică activ de peste 20 de ani în domeniul educaţiei si al anteprenoriatului social

În 2018 a înfiinţat Asociaţia Proacta EDU ca să contribuie cu soluţii concrete pentru şcolile şi familiile din România. În slotul orar dedicat unuia dintre cele mai sensibile subiecte din România ultimilor 30 de ani, educaţia, Nicoleta Manoilă va căuta să ofere soluţii pentru problemele din sistem.

Timp de o oră, în fiecare vineri, Nicoleta Manoilă este profesionistul în psihoeducaţie, invitatul este specialistul cu care discută tema zilei, iar Georgia Pietreanu este vocea publicului care adresează intrebarile. “Vom discuta despre realităţi din sistemul de educaţie, probleme sociale, instrumente şi resurse necesare pentru schimbare, vom prezenta soluţii, studii de caz, vom avea dezbateri constructive sj autentice. În echipa Prima News am simţit de fiecare dată când am fost invitată să vorbesc despre educaţie acel “ne pasă”, dincolo de preocuparea de a prezenţa situaţii cu bune şi rele sau de a semnala în mod sănătos derapajele. În familia Prima News am regăsit câteva valori după care mă ghidez, iar în top 3 se află iubirea de oameni, sinceritatea şi preocuparea pentru soluţii. Cu sinceritatea drept scut, cu copiii în suflet şi cu gândul că stă în puterea noastră, a adulţilor, să le oferim o lume mai bună, am răspuns afirmativ provocării Prima News”, spune Nicoleta Manoilă.

Afla mai multe desprenicoleta manoilă
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt