Un deputat şi-a bătut soţia în faţa copilului

Un deputat şi-a bătut soţia în faţa copilului

Şi-a snopit soţia în bătaie de faţă cu fiica de 9 ani, iar acum este cercetat pentru violenţă în familie. Vorbim despre deputatul AUR de Constanţa, Dumitru Focşa, care, spune Poliţia, era în stare avansată de ebrietate atunci când şi-a agresat soţia. Pentru a scăpa de sub ploaia de pumni, femeia le-a cerut ajutorul oamenilor legii. Dosarul a a ajuns acum pe masa Parchetului General.

Agresiunea violentă a avut loc puţin după ora 2,00 noaptea, în comuna Lumina, acolo unde deputatul locuieşte cu familia. Cu câteva ore înainte, însă, Dumitru Focşa era în direct pe Facebook şi perora moralizator pe Facebook într-un atac dezlănţuit la adreasa edilului din Constanţa.

La scurt timp dup această agresiune verbală în mediul online a urmat şi cea fizică. Victima deputatului a fost de această dată chiar propria soţie. Grav este că la incidentul violent a asistat şi fiica celor doi, o copilă de 9 ani. A fost anunţată şi Direcţia pentru Protecţia Copilului pentru ca micuţa să fie consiliată psihologic.

Poliţiştii au intocmit un dosar de cercetare penală pe numele agresorului, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Având în vedere că Dumitru Focşa este parlamentar, dosarul a fost declinat Parchetului General. Deputatul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere oficial. Focşa nu este la prima abatere. In iulie 2019, sotia lui a obţinut un ordin de protecţie, după ce a bătut-o violent.

foto: facebook.com/DVFocsa

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt