Ucis în timp ce alimenta cu gaz comprimat

Ucis în timp ce alimenta cu gaz comprimat

Explozie lângă Bucureşti chiar într-o staţie de încărcare cu gaz! Un tânăr de 26 de ani, angajat al staţiei, a murit chiar în timp ce alimenta o maşină. Ar fi explodat butelia cu gaz comprimat din maşină. Bărbatul a fost ucis pe loc iar un altul de 42 de ani, şoferul maşinii, a fost rănit grav şi dus la spital. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Maşina a explodat chiar în incinta unei staţii de alimentare cu gaz natural comprimat, din comuna Pantelimon. Deflagraţia a fost atât de puternică încât bărbatul în vârstă de 26 de ani care alimenta maşina a murit pe loc. Şoferul a fost rănit. Explozia nu a fost urmată de un incendiu, însă maşina a fost distrusă în totalitate. Alimentarea cu gaze a fost oprită imediat, iar traficul în zonă a fost restricţionat. La faţa locului a ajuns şi un echipaj specializat în intervenţii în caz de accident chimic.

Din primele informaţii ale celor care verifică ce s-a întâmplat se pare că a explodat butelia din interiorul maşinii. Explozia a fost atât de puternică încât s-a auzit pe o distanţă de sute de metri. Butelia a zburat 100 de metri, peste Bulevardul Biruinţei, într-un spaţiu verde de lângă un hipermarket.

Ancheta poliţiei este în curs.

foto:  ISUBIF

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt