Cel mai mare târg de Crăciun

Cel mai mare târg de Crăciun

S-a dat startul târgurilor de Crăciun. Craiova şi Sibiu au fost primele oraşe care au intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Momentul a fost marcat prin spectacole şi concerte. Milioane de becuri vor lumina cele două oraşe până după sărbători. Asta, în ciuda preţului ridicat la energie electrică.

Oltenii au furat startul şi au fost primii români care s-au bucurat de deschiderea târgului de Crăciun din acest an. Cei mai încântaţi au fost copiii care l-au putut întâlni la târg chiar şi pe Moş Craciun.

Zecile de căsuţe de poveste, bradul înalt de peste 20 metri şi milionul de beculeţe şi figurine luminoase vor plasa Craiova în topul oraşelor cu cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, crede primarul Lia Olguţa Vasilescu. De la eveniment n-au lipsit nici spectacolole de lumini şi nici concertele.

Magia sărbătorilor s-a simţit şi la Sibiu. Începând cu Piaţa Mare, punctul zero al distracţiei de sărbători, întreg oraşul a fost luminat festiv. Mâncarea tradiţională, dulciurile şi vinul fiert au atras localnicii ca un magnet la deschiderea târgului de Crăciun.

foto: facebook.com/liaolgutavasilescu

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt