Vrem la EURO 2024! Partida România - Israel se joacă la PRIMA TV

Vrem la EURO 2024! Partida România - Israel se joacă la PRIMA TV

Meciurile care ne pot duce la Euro 2024 se văd la Prima TV.  Susţinem Naţionala lui Edi Iordănescu iar în ziua meciului, pe 9 septembrie, televiziunile din Grupul Clever vor acorda spaţii ample partidei. Cu mic, cu mare, strigăm într-un singur glas ,,Hai, România! Fii PRIMA!

Pe Arena Naţională, pe 9 septembrie, de la 21:45, tricolori îşi joacă şansa de calificare la Euro 2024 şi milioane de români le vor face galerie în faţa micului ecran. În ziua premergătoare meciului, Prima TV, Prima News şi Prima Sport difuzează interviuri şi reportaje din cantonamentul Naţionalei. Prima Sport 1 va transmite live, la ora 12:30 conferinţa de presă a Naţionalei, iar în Jurnalele FOCUS telespectatorii vor urmări antrenamentul oficial al tricolorilor. Pe Prima Sport 1, pe 8 septembrie, de la 21.00, jurnaliştii de sport, alături de invitaţi din lumea fotbalului, comentează ultimele ştiri din Lotul Naţionalei.

În ziua meciului, pe 9 septembrie, pe Prima News, într-o ediţie specială, fanii echipei României vor urmări o serie de interviuri exclusive şi noutăţi din lotul tricolorilor. De la 18.00, pe Prima TV, în jurnalul Focus, reporterii iau pulsul jucătorilor şi al tribunelor, într-o serie de corespondenţe speciale. Iar de pe Arena Naţională, Costi Mocanu şi Emil Grădinescu, comentatorii partidei, vor intra în direct, înaintea fluierului de start al partidei.

De la 21.00, la Prima TV începe Studio UEFA. Alex Rădulescu, alături de internaţionalii Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan, discută despre primul unsprezece trimis în teren de antrenorul Edi Iordănescu, dar şi despre şansele de victorie ale Naţionalei în faţa puternicei echipe a Israelului.

De la 21.45, la Prima TV începe partida România-Israel, în comentariul lui Costi Mocanu şi Emil Grădinescu. După meci, de la 23.45, Alex Rădulescu şi invitaţii săi comentează, la Studio UEFA, rezultatul care ne poate duce mai aproape de Euro 2024.

Pe 9 septembrie, de la 21.45, în exclusivitate la Prima TV, se vede partida dintre România şi Israel. Suntem trup şi suflet alături de tricolori pentru că Toţi jucăm când joacă România!

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt