Vîlceanu, despre începerea urmării penale pe numele său: Am discutat după incident cu Florin Roman şi mi-am cerut scuze. Lucrurile puteau fi rezolvate altfel

Vîlceanu, despre începerea urmării penale pe numele său: Am discutat după incident cu Florin Roman şi mi-am cerut scuze. Lucrurile puteau fi rezolvate altfel

Deputatul Dan Vîlceanu a declarat, marţi, că l-a sunat pe Floin Roman după altercaţie şi i-a spus că îi este ruşine de incident şi că pentru partea sa de vină, îşi cere scuze.

”Am fost înştiinţat de această sesizare făcută de domnul Florin Roman, mi s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile, şi la acest moment nu pot să dau alte detalii, privind actele de procedură.

Ceea ce aş vrea să adaug este că ulterior am avut o discuţie cu Florin Roman, în care eu i-am spus că mie mi-e ruşine de eveniment şi de incidentul acesta şi că, cel puţin pentru partea mea de vină, îmi cer scuze şi sper că vom ajunge la o discuţie faţă în faţă, ca doi colegi.

Nu vreau să rămân cu relaţii de adversitate, din cauza politicii. Din punctul meu de vedere, lucrurile puteau fi rezolvate altfel, ca între doi colegi care se cunosc foarte bine şi care îşi cunosc familiile”, a declarat Dan Vîlceanu, în exclusivitate pentru News.ro.

Deputatul Dan Vîlceanu, este urmărit penal ultraj, purtare abuzivă şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, în urma altercaţiei acestuia cu liberalul Florin Roman la Camera Deputaţilor. Potrivit procurorilor, acesta i-a produs lui Roman ”leziuni traumatice, prin lovire cu corp dur şi zgâriere, ce necesită pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale”.

Afla mai multe desprevalceanuromanaltercatie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt