VIDEO. Incendiu în Parlamentul României după ce un bărbat a aruncat cu benzină. 300 de persoane evacuate. Suspectul, căutat de poliţie

VIDEO. Incendiu în Parlamentul României după ce un bărbat a aruncat cu benzină. 300 de persoane evacuate. Suspectul, căutat de poliţie

Echipajele de pompieri, jandarmi şi poliţie au intervenit marţi după-amiază, la Parlament, unde un bărbat a aruncat cu benzină.

Incendiul a avut loc în zona de acces pentru vizitatori, nivel S2, Sala Constantin Brâncuşi, într-o încăpere pentru vizitatori, pe o suprafaţă de 30 mp. Au ars elemente textile şi de birotică. 

Pompierii se aflau în clădire şi s-a intervenit imediat, astfel că, în acest moment, focarul a fost stins.

300 de persoane de peroane au fost evacuate din clădire, iar accesul în instituţie este acum blocat.

Potrivit unor surse, o persoană ar fi făcut un atac de panică.

Atacatorul este căutat de Poliţie. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a făcut publice mai multe fotografii cu suspectul, solicitând sprijinul cetăţenilor.

”Din primele cercetări s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, vizitator, ar fi aruncat cu o substanţă inflamabilă.

Incendiul a fost într-o încăpere pentru vizitatori,  aproximativ 300 de persoane fiind evacuate la acel moment. Din primele informaţii, nu există persoane rănite.

La acest moment, activităţile sunt în desfăşurare, fiind efectuate verificări în vederea depistării persoanei în cauză.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 17 Poliţie, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se anunţă în comunicatul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Afla mai multe despreincendiu
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt