VIDEO. George Simion, la Prima News: ”În februarie declanşăm procedura pentru desemnarea candidatului AUR la prezidenţiale”

VIDEO. George Simion, la Prima News: ”În februarie declanşăm procedura pentru desemnarea candidatului AUR la prezidenţiale”

În această seară, de la ora 20.00, emisiunea La final moderată de Ionuţ Cristache îl are ca invitat pe George Simion, co-preşedintele AUR.
Emisiune poate fi urmărită atât LIVE VIDEO, accesând următorul link, cât şi LIVE TEXT, urmărind mai jos cele mai importante momente ale emisiunii.
George Simion, în direct la Prima News:
”Este începutul procesului de de-baronizare. Mie din punct de vedere politic îmi convine protestul domnului Flutur.”
”N-am fost niciodată şef de galerie, dar trebuie să vorbesc pe limba lor. În niciun caz nu guvernez cu PNL şi PSD. S-ar putea să nu mai avem alegeri. Se pare că nu suntem la 20-25 la suta. Nu înţeleg reacţia lor.”
”Aş vrea ca cineva să-i deranjeze. Pe ei nu-i deranjează nimeni. Ei ne spun că sunt pro-europeni. E vorba de un grup infracţional organizat. Mă bucur că pot să-i enervez şi să-i scot din minţi.”
”N-am venit în lumea politica ca să fiu un căţeluş sau să ne batem pentru jucării în politica.”
”Nu suntem de acord cu comasarea şi nu vrem să se schimbe regulile în timpului jocului. Ea înseamnă lipsa de predictibilitate. Democraţia nu este un moft şi nu putem amesteca probleme europene cu cele locale.”
 
”CC s-a pronunţat deja. Mandatele aleşilor se încheie pe 22 septembrie, nu le poate scurta nimeni. Deci timp de patru luni o să fie doi primari.”
 
”Din toate studiile făcute pe diaspora, suntem pe primul loc în preferinţele romanilor”
 
”Nu-i cred când ne arată în sondajele lor la 20% în alegeri. Noi ne batem pentru primul loc.”
 
”D-nul Marcel Ciolacu a spus anul trecut cu guriţa lui că nu e constituţional să se comaseze alegerile.”
 
”D-nul Remus Pricopie e şeful de campanie al lui Mircea Geoana. Geoana este în campanie electorală de un an jumate. El are o agenda împotrivă noastră. În momentul acesta Mircea Geoana nu este candidatul PSD şi nu este agreat nici de tabăra securistă, nici de cea comunsită din PSD. El trebuie să ne spună ce îşi doreşte pentru România. Dacă m-ar caută aş vorbi cu el şi toată lumea. Nu m-am gândit dacă Geoana ar fi o opţiune pentru AUR. Candidatul nostru va merge în turul 2 la prezidenţiale şi vrem să guvernăm. Nu luăm în calcul sustinerea domnului Geoana. Am toate variantele din lume pe masă.”
 
”Suntem ca într-un roman de Marquez. Un veac de singurătate şi un deceniu de stabilitate cu Nicu şi Marcel”
 
”Lista de parlamentare va rămâne aceeaşi. Terhes este singurul europarlamentar care s-a bătut pentru România.O voce care luptă pentru creştinism. Terhes, Tîrziu şi Pipera reprezintă cei patru piloni AUR. Nu cred că Terhes va deveni globalist peste noapte. Dacă o înjuri pe Von der Leyen te califici pentru lista AUR.”
 
”Sunt uimit de cât a decăzut calitatea limbajului în spaţiul public”
 
”Ciucă la prezidenţiale şi Ciolacu la primăria Bucureşti este un scenariu elucubrant. N-am auzit de varianta asta. Eu ştiu de varianta cu Ponta la Capitală. Sunt nişte oameni mici. Mihai Enache este candidatul AUR la primăria Capitalei. Este un tânăr neviciat.”
 
”N-am luat niciodată bani de la Putin. Dvs trebuia să întrebaţi şi eu trebuia să vă răspund”
 
”M-au chemat miercuri taximetriştii la un protest pe care îl organizează”
 
”În luna februarie AUR declanşează procedura pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale.”
 
”Vom reduce la 1141 numărul primarilor din ţară.”
 
”Obiectivul nostru este guvernarea României. Va fi unul format din 12 ministere. Suntem în negocieri la externe cu domnul Dungaciu”
 
”Guvernăm cu oricine în afara de PNL şi PMP. USR nu va trece pragul electoral.”
 
”Ştiţi ce înseamnă sondajele? Ţineţi PSD-ul sus, ca noi să putem fura la urne”
 
”Mie mi se potriveşte mult mai bine lucrurile executive”
 
”Foarte bună iniţiativa pentru reintroducerea stagiului militar voluntar. O susţinem. Ciolacu a devenit un fel de Liviu Dragnea. Şeful armatei a zis un adevăr. Avem o populaţie slab pregatită. Măcar trei zile să rezistam în cazul unui conflict.”
 
”Mandatele lui Iohannis sunt la fel de 0. Se încheie prin Coreea de Sud şi Peru. Am încredere în instituţiile statului că nu se vor face dosare penale la comandă. În momentul acesta n-am văzut să mi se facă dosare penale la comanda. Am încredere în justiţie, n-am încredere în Simonis şi în cei care conduc politic Romania”
 
”Nu am purtat discuţii cu jurnalişti de la Realitatea să candideze pe listele europarlamentare AUR. Dar avem discuţii cu alţi jurnalişti pentru alegerile parlamentare. Jurnalişti cunoscuţi, de calibru. Vom veni cu surprize şi o să ne luptăm pentru primul loc”

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt