VIDEO, FOTO - Incendiu la un hotel din zona centrală a Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate

VIDEO, FOTO - Incendiu la un hotel din zona centrală a Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate
foto: news.ro

Pompierii din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov intervin, marţi dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un hotel situat în zona centrală a Capitalei, pe Splaiul Independenţei. Primele date arată că în urma evenimentului nu sunt victime. Incendiul a fost localizat.

UPDATE - Oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov anunţă că incendiul este localizat. Pompierii acţionează în continuare pentru lichidarea acestuia.

UPDATE - ”Având în vedere intervenţia pompierilor pentru stingerea incendiului de pe Splaiul Independenţei nr. 2, Brigada Rutieră a dispus măsuri de restricţionare a traficului rutier pe Splaiul Independenţei, segmentul de drum cuprins între Str. Halelor şi Calea Victoriei, respectiv bd. I.C Brătianu, de la strada Doamnei către Piaţa Unirii, traficul rutier fiind îndrumat prin Pasajul Unirii. Pentru fluidizarea traficului, Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de vehicule care se deplasează în zona respectivă să folosească următoarele rute ocolitoare: •Splaiul Independenţei-Bd. Unirii-Bd. Libertăţii-Bd. Naţiunile Unite-Pod Naţiunile Unite Splaiul Independenţei pentru a circula către Podul Hasdeu sau Calea Victoriei”, anunţă Poliîia Rutieră.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul se manifestă la acoperişul unei clădiri cu parter şi două etaje, cu destinaţia de hotel, situată pe Splaiul Independenţei.
Conform oficialilor ISU, suprafaţa afectată de flăcări este de  100 de metri pătraţi.
Douăzeci de persoane au fost evacuate din imobil şi nu sunt raportate victime
. La locul incendiului au fost trimise 8 autospeciale de stingere, 2 autoscări, ambulanţe SMURD echipaj de descarcerare, şi Detaşamentul Special de Salvatori.

 

Afla mai multe despreincendiubucurestihotel
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt