VIDEO. Edi Iordănescu, discurs de rămas bun: În momentul ăsta simt că familia mea are mai multă nevoie de mine decât are echipa naţională

VIDEO. Edi Iordănescu, discurs de rămas bun: În momentul ăsta simt că familia mea are mai multă nevoie de mine decât are echipa naţională

Edi Iordănescu a vorbit la conferinţa de presă despre viitorul său. Selecţionerul a lăsat să se înţeleagă că este posibil să nu mai continue la echipa naţională.

”Eu sunt mândru de ce s-a realizat aici. Cred că echipa naţională poate să crească. Am nevoie de odihnă. Sincer, au fost multe nopţi cu 3-4 ore de somn. Am nevoie de odihnă, apoi cu siguranţă va fi o discuţie cu Federaţia şi mai ales va fi o discuţie cu familia mea. În momentul ăsta, simt că familia mea are mai multă nevoie de mine decât are echipa naţională. Au fost doi ani şi jumătate grei, cu atacuri în multe momente, cu lipsă de încredere. Nu a fost uşor, mai ales pentru familia mea”, a declarat Iordănescu după meci.

Despre partida cu Olanda, Iordănescu a declarat că jocul a fost decis de acţiunile individuale.

”Primele 20 de minute ne-au aparţinut, am avut şi ocazia mare prin Dennis Man. Am vrut să-i surprindem, să punem presiune pe construcţia lor. Am fost agresivi, i-am pus în dificultate. După care, la prima situaţie a venit golul. Toate golurile lor sunt din acţiuni individuale, calitate foarte mare. E trist. Ne-a dat puţin peste cap ce s-a întâmplat. Ianis s-a lovit, Mogoş a făcut comoţie. A trebuit să facem improvizaţie la improvizaţie”, a spus Edi Iordănescu.

Afla mai multe despreromaniaeuroiordanescu
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt