VIDEO. Bătaie pe holurile parlamentului între doi foşti miniştri. ”M-a prins de gât şi a încercat să mă muşte. Voi depune plângere penală!”

VIDEO. Bătaie pe holurile parlamentului între doi foşti miniştri. ”M-a prins de gât şi a încercat să mă muşte. Voi depune plângere penală!”

Deputatul PNL Florin Roman susţine marţi, într-o postare pe Facebook, că deputatul Dan Vîlceanu l-a agresat la ieşirea din sala de plen, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicată în zona nasului. El a povestit că Vîlceanu a încercat să îl muşte şi l-a prins de gât. Roman anunţă că va depune solicitare de sancţionare a deputatului, pentru lovire şi va depune plângere penală împotriva acestuia.

”Astăzi am trăit un moment prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată. I-am reproşat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câţi primari au plecat la Călăraşi. A urmat o altercaţie verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieşirea din plen. În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Deputatul Dan Vîlceanu nu a dorit să comenteze acuzaţiile aduse de liberalul Florin Roman.

”Singurul lucru pe care îl spun este că nu voi da declaraţii pe aşa subiecte, pentru că nu vreau să intru în scandaluri marca Roman”, a răspuns Dan Vîlceanu solicitării News.ro.

Au apărut primele imagini cu bătaia din Parlament care a avut loc în antecamera sălii de plen, în care se vede cum cei doi se împing iar Vîlceanu încearcă să îl muşte pe liberal de faţă, în timp ce îl ţine de gât.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt