VIDEO. Avioane la sol şi aeroport închis după o furtună devastatoare. Mallorca, paralizată de ploi

VIDEO. Avioane la sol şi aeroport închis după o furtună devastatoare. Mallorca, paralizată de ploi

Avioanele nu au putut decola şi ateriza pe aeroportul internaţional din Mallorca din cauza inundaţiilor de pe piste, în urma ploii abundente care a lovit populara insulă spaniolă.

Turiştii de pe o insulă populară de vacanţă au rămas blocaţi după o furtună devastatoare. Apa a căzut din tavan, iar avioanele au fost oprite pe pistele inundate de la aeroportul Palma, capitala insulei spaniole Mallorca, după ce ce ploile abundente au cuprins marţi populara destinaţie turistică.

Furtuna a oprit toată activitatea pe aeroportul Son Sant Joan, al treilea ca mărime din Spania, din cauza „imposibilităţii de a opera în siguranţă”, a declarat operatorul Aena într-un comunicat, citat de The Independent.

Aeroportul şi-a activat planul de urgenţă şi zborurile către Mallorca au fost redirecţionate temporar către aeroporturi alternative, a declarat ministrul Transporturilor Oscar Puente.

Mai târziu, Puente a declarat pe platforma socială X că aeroportul îşi reia operaţiunile pe măsură ce ploaia s-a domolit.

(Elena Andrei)

Afla mai multe despreinundatiimallorca
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt