UPDATE. Starea de sănătate a lui Florin Piersic, uşor îmbunătăţită vineri, anunţă Spitalul Foişor

UPDATE. Starea de sănătate a lui Florin Piersic, uşor îmbunătăţită vineri, anunţă Spitalul Foişor

Starea de sănătate a actorului Florin Piersic, supus joi unei intervenţii pentru scoaterea unei proteze de genunchi care i-a provocat o infecţie severă, este uşor îmbunătăţită.

UPDATE: ”Este afebril, cooperant, se alimentează şi bea lichide singur”, anunţă vineri reprezentanţii Spitalului ”Foişor” din Capitală, unde Piersic este internat. Aceştia precizează că, după operaţie, perioada critică este de 72 de ore.

”În urma evaluării din această dimineaţă, s-a constatat că starea de sănătate a domnului Florin Piersic este uşor îmbunătăţită, cu o evoluţie lent favorabilă. În prima zi postoperator, parametrii biologici legaţi de inflamaţie s-au ameliorat, pacientul este afebril, cooperant, se alimentează şi bea lichide singur”, transmit reprezentanţii unităţii sanitare.

Aceştia precizează că perioada critică postoperatorie este de 72 de ore.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Cu puţin timp în urmă, medicii de la Spitalul Foişor au anunţat că marele actor a fost operat, protezeta de la genunchi i-a fost înlăturată şi acum este stabil.

Medicii au spus că au curăţat foarte bine locul, a fost montat un dispozitiv de tip spacer, adică o proteză provizorie cu pompă de antibiotic care va elibera un tratament necesar lui.

Iniţial,  Florin Piersic a fost transferat de la Institutul Matei Balş la o clinică privată din Capitală unde i s-a făcut o analiză complexă PET CT. După aceea, maestrul a ajuns la Spitalul Foişor pentru că  are nevoie de o nouă operaţie la genunchi. Este al patrulea spital în care este transferat în ultimele 10 zile.  Deşi a plecat zâmbitor şi chiar pus pe glume, spun medicii, starea actorului s-a înrăutăţit.

Afla mai multe despreflorin piersicoperatie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt