Un copil a murit într-un parc din Bucureşti. A leşinat după ce s-a jucat cu prietenii

Un copil a murit într-un parc din Bucureşti. A leşinat după ce s-a jucat cu prietenii
foto: arhivă

ragedie fără margini! Un copil de 13 ani a murit într-un parc din Bucureşti în timp ce se juca alături de prietenii săi. Ar fi avut probleme cardiace şi ar fi leşinat după ce a făcut efort şi a băut apă rece. Inima i s-a oprit pe loc, iar medicii nu au mai putut face nimic, deşi l-au resuscitat timp o oră şi jumătate. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional
Familia şi colegii îl plâng pe Edi. I-au aprins candele la locul unde băiatul şi-a dat ultima suflare. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. 
Pentru Edi, o zi obişnuită de joacă s-a transformat în experienţa care i-a adus moartea, la numai 13 ani. Era cu prietenii în parcul Cosmos din Capitală, când brusc a simţit că i se face rău. Imediat, toţi cei din jur au intrat în alertă. Martorii povestesc că băiatul s-a albit imediat la faţă. Prietenii săi au încercat să îi acorde primul ajutor. La fel şi unul dintre paznicii din parc. 
Părinţii lui Edi spun că băiatul avea o malformaţie a inimii, pentru care lua tratament. În momentul tragediei, îl avea la el, însă totul s-ar fi întâmplat chiar cu puţin timp înainte de ora la care trebuia să-l ia. În cazul acestei afecţiuni, orice efort fizic poate fi fatal.
 
Edi a lăsat în urmă o familie îndurerată şi o întreagă comunitate în şoc. Pe reţelele de socializare curg postări în care prietenii lui îşi arată suferinţa. Cel cu care ieşeau la joacă zi de zi, nu mai e. Edi era în clasa a opta şi era apreciat de toţi colegii şi profesorii. În clasa unde învăţa, copiii au amenajat un adevărat altar în memoria sa.
 
Trupul neînsufleţit al lui Edi a ajuns la Institutul de Medicină Legală, pentru a fi stabilită cauza exactă a morţii. Şi poliţiştii fac acum anchetă. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt