Un bărbat a murit într-un carambol violent

Un bărbat a murit într-un carambol violent
foto: opiniatimisoarei.ro

Accident cumplit la Timişoara. Un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea a fost distrusă într-un carambol violent, chiar în faţa Institutului de Boli Cardiovasculare, acolo unde omul lucra. Două maşini şi două autotrenuri au fost implicate. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!
Tragedia a avut loc după ce soferul unei masini a semnalizat că vrea să vireze la stanga pentru a intra in curtea Institutului de Boli Cardiovasculare, acolo, une era angajat. Institutul este situat chiar lângă Spitalul de Boli Infecţioase. O soferita neatenta, aflata la volanul unui SUV, care circula pe acelasi sens de mers a fost cea care a provocat accidentul.
Ultima coliziune a fost filmata de o camera de supraveghere din trafic. In imagini se vede impactul dintre masina aruncata dintr-un tir in altul. Martorii spun ca soferul nu purta centura. Bărbatul a fost grav ranit.
Din nefericire, barbatul in varsta de 60 de ani nu a mai putut fi salvat de medicii de la Spitalul Judetean Timisoara, acolo unde a fost dus de cei de la SMURD. Timp de aproape doua ore circulatia in zona a fost blocata. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt