Un analist militar rus ameninţă, în direct, o ţară NATO: Ar putea fi ştearsă de pe hartă în cel mult 15 minute

Un analist militar rus ameninţă, în direct, o ţară NATO: Ar putea fi ştearsă de pe hartă în cel mult 15 minute

 
Cel puţin şapte persoane au fost rănite, printre care şi un bebeluş, în urma unui atac rusesc în oraşul Dnipro. Atacurile continuă şi în Harkov, unde ruşii se laudă că avansează. În acelaşi timp, Moscova ridică tonul prin oamenii lui Putin. O ţară NATO a primit ameninţări în direct: Rachetele nucleare ruseşti o şterg în 10 minute de pe hartă. 
 
Cel puţin şapte civili, inclusiv un bebeluş de o lună, au fost răniţi într-un atac rusesc în oraşul Dnipro. Ucrainenii spun că în 24 de ore au fost atacaţi trupele ruse de 2.200 de ori. Pe de altă parte, Kievul anunţă că loveşte Rusia cu rachete HIMARS, furnizate de americani. Prima lovitură cu succes a avut loc în Belgorod, unde ucrainenii au distrus două lansatoare de rachete. 
 
Ucrainenii au publicat momentul în care forţelor speciale ucrainene, numit „Grupul Cavalerilor Delta”, au capturat un soldat rus rănit pe care l-au pus să zică Slava Ucrainei. 
 
Cel puţin şapte persoane au fost rănite, printre care şi un bebeluş, în urma unui atac rusesc în oraşul Dnipro. Atacurile continuă şi în Harkov, unde ruşii se laudă că avansează. În acelaşi timp, Moscova ridică tonul prin oamenii lui Putin. O ţară NATO a primit ameninţări în direct: Rachetele nucleare ruseşti o şterg în 10 minute de pe hartă. AMB INGEST EXTERNE AMB FRONT UCRAINA 04062024 0:22 - 0:32 Cel puţin şapte civili, inclusiv un bebeluş de o lună, au fost răniţi într-un atac rusesc în oraşul Dnipro. Ucrainenii spun că în 24 de ore au fost atacaţi trupele ruse de 2.200 de ori. Pe de altă parte, Kievul anunţă că loveşte Rusia cu rachete HIMARS, furnizate de americani. Prima lovitură cu succes a avut loc în Belgorod, unde ucrainenii au distrus două lansatoare de rachete. AMB INGEST EXTERNE ATAC UCRAINA BELGOROD 04062024 00:07 - 00:09 Ucrainenii au publicat momentul în care forţelor speciale ucrainene, numit „Grupul Cavalerilor Delta”, au capturat un soldat rus rănit pe care l-au pus să zică Slava Ucrainei. AMB INGEST EXTERNE DONETK OSTATIC UCRAINEAN 04062024 01:47 - 01:53 - Este totul bine? - Da - Glorie Ucrainei? - Da După atacul cu armele americane, viceministrul rus de externe Serghei Riabkov a ameninţat Statele Unite cu „consecinţe fatale”. SINCRON INGEST EXTERNE SINC SERGHEI RIABKOV AMENINTARE SUA 04062024 00 - 00:20 SERGHEI RIABKOV, viceministrul rus de externe: Aş vrea să-i avertizez pe liderii americani împotriva erorilor de calcul ce pot avea consecinţe fatale. Din motive necunoscute, (administraţia americană – n.r.) subestimează gravitatea ripostei pe care ar putea să o primească. Ameninţările nu s-au oprit aici. Un analist militar rus a spus într-o transmisiune live că Polonia ar putea fi ştearsă de pe hartă în cel mult 15 minute. SINCRON IMGEST EXTERNE POLONIA STEARSA DE RUSIA 10 MIN 04062024 KONSTANTIN SIVKOV, analist militar: TC IN 00 De exemplu, să ne uităm la Polonia. Acesta este cel mai realist candidat, care ar putea deveni un mic teatru de război nuclear. Există 20 de oraşe mari acolo? Nu cred. Dacă alocam 2 rachete nucleare fiecărui oraş, înseamnă doar 30-40 de rachete.CUT 0:26 // TC IN 0:36 În 10 - 15 minute, Polonia, cât şi poporul polonez vor dispărea. Limba poloneză va dispărea şi ea. Uite asta, europenii trebuie să înţeleagă foarte, foarte bine. TC OUT 0:47 Tot mai multe state occidentale dau Ucrainei permisiunea să lovească ţinte ruseşti. Sunak este sigur că aceste decizii nu vor duce la o escaladare a conflictului. SINCRON INGEST EXTERNE SUNAK UCRAINA CASTIGA 04062024 01:04 - 01:20 RISHI SUNAK, prim-ministrul britanic: Rusia lui Putin duce un război brutal în Ucraina şi nu se va opri aici dacă va reuşi. Războiul respectiv a făcut, de asemenea, prea clar riscurile pentru securitatea noastră energetică. În Orientul Mijlociu, forţele extremismului islamist ameninţă stabilitatea regională şi, în cele din urmă, globală. Ucraina susţine că Rusia a pierdut 500.000 de soldaţi de la începutul războiului.
După atacul cu armele americane, viceministrul rus de externe Serghei Riabkov a ameninţat Statele Unite cu „consecinţe fatale”. 
 
SERGHEI RIABKOV, viceministrul rus de externe: Aş vrea să-i avertizez pe liderii americani împotriva erorilor de calcul ce pot avea consecinţe fatale. Din motive necunoscute, (administraţia americană – n.r.) subestimează gravitatea ripostei pe care ar putea să o primească.
 
Ameninţările nu s-au oprit aici. Un analist militar rus a spus într-o transmisiune live că Polonia ar putea fi ştearsă de pe hartă în cel mult 15 minute. 
 
KONSTANTIN SIVKOV, analist militar: De exemplu, să ne uităm la Polonia. Acesta este cel mai realist candidat, care ar putea deveni un mic teatru de război nuclear. Există 20 de oraşe mari acolo? Nu cred. Dacă alocam 2 rachete nucleare fiecărui oraş, înseamnă doar 30-40 de rachete. În 10 - 15 minute, Polonia, cât şi poporul polonez vor dispărea. Limba poloneză va dispărea şi ea. Uite asta, europenii trebuie să înţeleagă foarte, foarte bine. 
 
Tot mai multe state occidentale dau Ucrainei permisiunea să lovească ţinte ruseşti. Sunak este sigur că aceste decizii nu vor duce la o escaladare a conflictului. 
 
RISHI SUNAK, prim-ministrul britanic: Rusia lui Putin duce un război brutal în Ucraina şi nu se va opri aici dacă va reuşi. Războiul respectiv a făcut, de asemenea, prea clar riscurile pentru securitatea noastră energetică. În Orientul Mijlociu, forţele extremismului islamist ameninţă stabilitatea regională şi, în cele din urmă, globală.
 
Ucraina susţine că Rusia a pierdut 500.000 de soldaţi de la începutul războiului. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt