Turiştii blocaţi pe aeroporturi, la capătul răbdării

Turiştii blocaţi pe aeroporturi, la capătul răbdării

Problemele pe aeroporturi par că nu se mai sfârşesc. Înarmaţi-vă cu răbdare, pregătiţi-vă pentru ore multe de aşteptare şi bani în plus ca să vă plătiţi zboruri suplimentare, dacă doriţi să ajungeţi totuşi în vacanţă. Mii de români arată cu degetul spre companiile aeriene low cost care anulează zboruri, fără explicaţii.

Peste 8 ore au fost nevoiţi să aştepte pe aeroportul din Cluj pasagerii unei curse spre Germania. Oamenii au ajuns la disperare, pentru că inclusiv cei mici au rămas fără scutece şi fără mâncare. 

A fost o zi de foc, la propriu, pentru cei 227 de turişti care ar fi trebuit să plece la ora 13 de pe aeroportul din Cluj spre Memmingen, în Germania.  Fără prea multe explicaţii, cursa a fost amânată, iar oameni au rămaşi blocaţi pe aeroport. Dupa 8 ore de aşteptare situaţia arăta aşa. Iar în ultimele săptămâni au fost tot mai multe astfel de situaţii. Deja mii de români sunt pregătiţi să dea în judecată companiile. 

Autorităţile sunt însă legate de mâini şi spun că  ANPC nu poate amenda operatorii cu sedii în alte ţări. Numărul curselor cu probleme ale operatorilor low-cost creşte semnificativ şi în acest sezon, iar tot mai mulţi călători sesizează nereguli în ce priveşte programul zborurilor.
 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt