Tudose critică actuala Comisie Europeană: A fost ce mai slabă de până acum. Comisarul pe situaţii de urgenţă îmi spune că dacă o să intrăm în black out, el trimite un generator mic. Du-te, frate, acasă! / Ce spune de şansele lui Iohan...

Tudose critică actuala Comisie Europeană: A fost ce mai slabă de până acum. Comisarul pe situaţii de urgenţă îmi spune că dacă o să intrăm în black out, el trimite un generator mic. Du-te, frate, acasă! / Ce spune de şansele lui Iohan...

Invitat în cadrul emisiunii Insider politic, de la Prima News, europarlamentarul Mihai Tudose a spus despre actuala Comisie europeana că e cea mai slabă de până acum, în ciuda faptului că s-a confruntat cu provocări mari precum pandemie, războaie sau criză energetică.
”Eu îmi menţin opinia şi cred că a fost cea mai slabă Comisie de până acum. Cu toate că am avut război, pandemie, crize energetică, dar nici măsurile luate nu au fost celor mai fericite. Şi nu spun numai despre Comisie, spun de preşedinte, spun în general... Vă mai aduceţi aminte de acea declaraţie absolut nefericită, absolut hilară a Comisarului pe situaţii de urgenţă? ”Şi dacă e o ţară care va intra în colaps energetic şi în blackout, noi avem pregătite, şi anume, generatoare”. Nu poţi ţine o ţară pe generatoare. Nu ţii un sat pe generatoare. Dar el era pregătit, avea două generatoare mici în curte. Şi ăla-i comisar.
Şi mai trist e când de la Comisie n-a ieşit nimeni să-l contrazică. Sau să vină doamna Ursula şi să spună, bă, ăsta mic al nostru a fost răcit în ziua aia, avea febră şi nu gândea. Comisar pe situaţii de urgenţă, îmseamnă că ăla trebuia să fie cel mai ”sparkling” posibil. Să vină cu cele mai mişto soluţii pentru cele mai nenorocite situaţii. Şi el îmi spune că dacă îmi intră o ţară în blackout, el imi trimite un generator mic”, a comentat Tudose la emisiunea moderată de Sebastian Zachmann.
Totodată, Tudose spune că ar fi un fapt benefic pentru România ca preşedintele Iohannis să ocupă o funcţie la nivel european, însă deocamdată asemenea scenarii sunt premature.
”Toată lumea îl pune undeva. Staţi un piculeţ că mai e până acolo. E prematur. A fost preşedintele României, poate să ocupe o funcţie europeană. La Bruxelles şi la Strasbourg nu e perceput rău. Ne-am bucura să fie un român în Europa pe orice post. Dar posturile la nivel european se dau şi în funcţie de familiile politice, pe negocieri”, a mai spus Tudose.

Afla mai multe despremihai tudosecomisieue
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt