Transfer important reuşit de FCSB. Pentru ce fotbalist din Superligă vor plati roş-albaştrii aproape două milioane de euro

Transfer important reuşit de FCSB. Pentru ce fotbalist din Superligă vor plati roş-albaştrii aproape două milioane de euro

FCSB a rezolvat cel de-al treilea transfer al verii. Marius Ştefănescu (25 de ani) a bătut palma cu gruparea roş-albastră şi va efectua vizita medicală în cursul zilei de joi, 13 iunie.

Gigi Becali va plăti aproximativ 1,7 milioane de euro pentru mutarea atacantului lateral de la Sepsi şi va dezvăluit salariul pe care îl va avea la FCSB.

Latifundiarul din Pipera a transmis că Ştefănescu va încasa aproximativ 20.000 de euro lunar, devenind unul dintre cei mai bine plătiţi jucători de la formaţia bucureşteană.

Primul este Vlad Chiricheş, care încasează 40.000 de euro pe lună, al doilea este Florinel Coman, care primeşte 30.000 de euro lunar, urmat de Darius Olaru, care are un salariu de 25.000 euro pe lună.

„Am dat atâţia bani pe el ca să-l văd pe bancă? Am dat foarte mulţi bani, peste un milion. O să vă spun suma după ce se semnează. Aici a fost discutia, la salarii. El mă supărase cel mai tare. Eu îi dădeam aproape dublu ca la Sepsi, dar el voia mai mult. A semnat pe 5 ani”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt