Sute de euro pentru un revelion de 5 stele

Sute de euro pentru un revelion de 5 stele

Doar cinci săptămâni până la Revelion, iar cei mai mulţi românii şi-au rezervat deja locuri pentru petrecerea noptii dintre ani. În restaurantele din Braşov si Poiană mai sunt doar câteva disponibile. Oamenii vor să se distreze alături de cei dragi şi nu se lasă intimidaţi de preţuri, peste 1.000 de lei de persoană.

La un hotel de 5 stele din centrul Braşovului, meniul pentru noaptea de Revelion costa 980 de lei de persoană. Aproape 100 de braşoveni şi turisti vor petrece în restaurantul acestui hotel. Organizatorii spun ca inca se mai pot face rezervari, dar au mai rămas puţine locuri disponibile. Îi aşteaptă pe oaspeţi cu preparate speciale si muzica live. 

Poiana Brasov este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta in perioada sarbatorilor de iarna. In noaptea de Revelion, un bilet la un concert cu artişti consacraţi costă minim 750 lei. Mulţi au rezervat locuri cu câteva luni înainte, ca să fie siguri că vor avea unde să se distreze în ultima noapte din an. Sunt dispuşi să plătească oricât, atâta timp cât serviciile sunt de calitate. 

Şi agenţiile de turism au pus oferte bune la bătaie. Un sejur de 4 nopţi în Istanbul, cu cazare la hotel de patru stele all inclusive, costă 260 de euro de persoană. Practic, preţul pe noapte poate ajunge de patru ori mai mic decât la Poiana Braşov. Iar o vacanţă de 8 nopţi în Cappadochia, transport cu autocarul, este doar 450 de euro de persoană, cam cât două revelioane la un restaurant de lux de la munte, în România.

O excursie Budapesta - Viena costă sub 400 de euro, la un hotel de trei stele, unde cina festivă de revelion are acelaşi preţ ca în Poiană, 150 de euro.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt