Stil şi extravaganţă la New York

Stil şi extravaganţă la New York

Organizatorii Săptămânii Modei La New-York au păstrat desertul pentru final. Ultimele zile ale evenimentului au fost o explozie de culoare şi extravanţă. Creaţiile semnate de Michael Kors şi Carolina Herrera au stârnit senzaţie.

Colecţia de toamnă-iarnă a brandului Michael Kors a fost de departe cel mai popular eveniment al ediţiei New Yorkeze. Designerii au pariat pe culoarea bej, iar iar rochiile din piele şi cele cu paiete au soluţiile alese pentru ţinutele feminine. Cântăreţul Miguel a fost cel care a încins atmosfera pe tot parcursul defilării, iar supermodelele Bella şi Gigi Hadid nu au lipsit nici ele de pe podium.

O defilare plină de rafinament a fost oferită de casa de modă Carolina Herrera. Pe muzică de operetă, modelele au prezentat atât haine de inspiraţie office, cât şi rochii spectaculoase, cu volane supra-dimensionate, în culori vii.

Brandul Bronx and Banco a pus în scenă o prezentarea de modă ieşită din comun. Penele, aplicaţiile strălucitoare şi decupajele au fost elementele-cheie ale ţinutelor de pe catwalk.

Săptămâna Modei de la New York este considerat unul dintre cele mai importante evenimente de fashion la nivel mondial. De aproape opt decenii, designerii de top îşi prezintă cele mai noi colecţii de haine în metropola americană.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt