Stâncă prăbuşită peste maşină. Şoferul nu a avut nicio şansă

Stâncă prăbuşită peste maşină. Şoferul nu a avut nicio şansă

Sfârşit tragic pentru un şofer. O stâncă desprinsă de pe un versant din Valea Jiului a căzut pe o maşină condusă de un bărbat. Din cauza impactului extrem de puternic, şoferul nu a avut nicio şansă, în ciuda manevrelor de resuscitare. Anchetatorii spun că este posibil ca incidentul să se fi produs din cauza vântului puternic care a suflat cu putere.

Accidentul s-a produs pe DN 66, după zona Pietrele Albe, aproape de limita cu judeţul Hunedoara. Şoferul, un bărbat de 56 de ani din Giurgiu, s-a trezit cu bolovanul pe masină, fără a mai putea evita impactul.

Şoferii aflaţi în trafic au oprit imediat şi au sunat la 112. Mai multe echipaje de descarcerare din Gorj şi Hunedoara au intervenit la fata locului. Angajatii de la Drumuri Naţionale spun că zona era protejata cu plasă de fier, dar cel mai probabil vântul puternic a smuls bucata de stâncă şi aceasta s-a prăvalit printr-un şanţ de scurgere a apei.

Politiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a afla cauza exactă a producerii acestei tragedii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt