Spectacol doar în tribune

Spectacol doar în tribune

Românii au venit alături de România pe Arena Naţională. În număr extrem de mare, încrezători, plini de speranţă. Atmosfera a fost superbă, însă rezultatul de egalitate a stricat sărbătoarea galbenă de pe cel mai mare stadion al ţării.

Aproape 50.000 de oameni au venit alături de Naţională la meciul cu Israel. Majoritatea în galben, dar cu toţii optimişti. Israelul părea victimă sigură în vacarmul de pe Arena Naţională.

De pe marile scene ale lumii, soprana Felicia Filip a venit pe cel mai mare stadion al ţării. A cântat imnul României, la unison cu întreaga Arenă. Odată început meciul, fanii s-au dezlănţuit. Sprijinul a fost total pentru echipa lui Edi Iordănescu.

Golul lui Alibec a declanşat nebunia în arenă. La pauză eram în grafic. Iar suporterii aveau un mesaj clar pentru naţională. Pe teren a apărut însă o pisică. Nu era neagră, dar totul s-a schimbat în repriza a doua. Israelul a dominat categoric, a reuşit să egaleze şi a dat impresia că poate câştiga. S-a terminat 1-1. 

Jurnaliştii israelieni s-au aşezat la laptopuri şi au început să scrie. România a jucatun fotbal de modă veche. Naţionala noastră a atacat şi a meritat să câştige, a fost superioară. Egalul ne dezavantajează, au notat site-urile din Israel. 

Pe Naţional Arena, Viorel Moldovan, un fost mare internaţional, a explodat în direct la Prima Sport.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt