Şoferul autocarului ar fi adormit la volan

Şoferul autocarului ar fi adormit la volan

În doar câteva secunde s-a produs tragedia din Slovenia, în urma căreia trei oameni au murit şi alţi patru au fost răniţi. Potrivit datelor din anchetă, şoferul ar fi aţipit la volan, iar în secunda următoare autocarul a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat. O tânără este internată în continuare în stare gravă!

Un moment de neatenţie l-a costat viaţa a trei persoane. De vină pentru accidentul produs pe autostrada A5 din Slovenia, între localităţile Garciani şi Murska Sobota ar fi chiar şoferul, spun surse din anchetă. Se pare că acesta ar fi aţipit la volan, iar în doar câteva secunde s-a produs tragedia.

Pasagerii mergeau în vacanţă în Italia, iar o parte dintre ei se întorceau la muncă. Toţi dormeau la ora la care a avut loc accidentul. În autocar mai erau alţi 2 şoferi. Pentru 2 bărbaţi şi o femeie aceasta avea să fie ultima călătorie. Alte 4 persoane au văzut moartea cu ochii. Printre ele şi o fată de 23 de ani. Doi dintre cei trei internaţi se simt mai bine şi vor fi externaţi.

Firma de transport spune că doar a închiriat maşina şi că este prima dată când se întâmplă un astfel de accident cu unul dintre autocarele lor. Ancheta continuă în Slovenia. Între timp, familiile celor decedaţi aşteaptă ca trupurile neînsufleţite ale celor dragi să fie aduse în ţară.

foto: sobotainfo.com

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt