Sfârşit de weekend pe ritmuri de jazz

Sfârşit de weekend pe ritmuri de jazz
foto: Gabriel Aldea / komiti.media

Weekendul s-a încheiat pe ritmuri de Jazz la Cluj-Napoca. 17 trupe din 10 ţări au participat la concursul internaţional, organizat în Parcul Central.  Concurenţii au urcat pe scenă şi au făcut spectacol pentru publicul clujean. Iar în final, juriul a ales. Trupa Klawo din Polonia a câştigat marele premiu Jazz in the Park Competition 2023. Peste 65.000 de oameni au participat la ediţia din aces an a festivalului.  

Mii de iubitori ai muzicii Jazz au venit în Parcul Central ca să-şi susţină trupa favorită. Trupa Klawo, formată din tineri din Polonia, plini de energie,  este marea câştigătoare a celei de-a şasea ediţii a Jazz in the Park Competition. Echipa pleacă acasă cu un premiu de 5.000 euro. Nici România nu s-a lăsat mai prejos. 3 studenţi din Bucureşti au reuşit să cucerească publicul clujean şi pleacă acasă 3.000 euro. JazzQuarters Trio a primit şi invitaţia de a susţine un concert în cadrul festivalului Jazz in the Park.

Un eveniment remarcabil, spun organizatorii.
Trupele care au urcat pe scenă au avut şansa nu doar de a performa în faţa unui juriu, ci şi de interacţiona cu un public numeros şi de se bucura de  atmosfera de festival. Cea de-a şasea ediţie Jazz in the Park Competition a avut loc în perioada 30 iunie - 2 iulie, în Parcul Central din Cluj-Napoca, iar intrarea a fost liberă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt