Se termină biletele pentru Untold 2024! Organizatorii anunţă că festivalul este la 91% sold-out

Se termină biletele pentru Untold 2024! Organizatorii anunţă că festivalul este la 91% sold-out

UNTOLD, festival care ocupă locul 3 la nivel mondial în Top 100 Festivals, singurul clasament dedicat industriei de evenimente, se pregăteşte pentru o nouă ediţie memorabilă.

Creatorii celei mai frumoase experienţe de festival anunţă că abonamentele şi biletele de o zi pentru ediţia din acest an se vând în ritm accelerat, festivalul a declarat sold-out de 91%.

 

Ediţia din acest an a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 8-11 august în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, locul în care magia se întâlneşte cu muzica.

Cu peste 250 de artişti internaţionali şi naţionali pregătiţi să urce pe cele opt scene, festivalul UNTOLD va oferi fanilor live act-uri în premieră pentru un festival din România: Sam Smith, Lenny Kravitz, Burna Boy,  dar şi un lineup din care fac parte cei mai mari DJ ai lumii: Swedish House Mafia, Martin Garrix, Lost Frequencies, Dimitri Vegas & Like Mike, Purple Disco Machine, FISHER, Carl Cox, Black Coffee.

Pe lângă experienţa muzicală, UNTOLD este cunoscut pentru atmosfera sa magică, decorurile impresionante şi interacţiunea specială cu publicul. Festivalul oferă şi o varietate de activităţi, inclusiv zone de relaxare, gastronomie, artă, zone de divertisment, pentru a asigura o experienţă completă.

Pentru mai multe informaţii şi achiziţionarea de bilete sau abonamente accesaţi: www.untold.com.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt