S-au trezit cu microbuzul în curte

S-au trezit cu microbuzul în curte
foto: arhivă

Au fost clipe de coşmar pentru 14 oameni aflaţi într-un microbuz. Mergeau spre case când s-au trezit aruncaţi peste un gard în casa unei familii. Au fost izbiţi în plin de un şofer care nu a acordat prioritate. 16 răniţi au numărat medicii, printre care şi unul grav, chiar şoferul neatent! Atenţie, urmează informaţii şi imagini care vă pot afecta emoţional.

Zeci de medici, asistenţi şi pompieri au ajuns de urgenta în localitatea Band puţin după ora 14 când proprietarul acestei case a dat alarma. Omul s-a trezit cu un microbuz şi o maşină  în curtea lui. 
Şoferul unei maşini care avea şi un pasager nu s-a asigurat când a încercat sa iasă de pe un drum lăturalnic. Astfel a lovit în plin microbuzul în care se aflau 16 oameni, toţi navetişti. Cele două maşini au rupt un gard şi s-au proptit intr-o casă.
Şoferul neatent a fost rănit grav şi a fost dus la spital..Alţi 2 oameni printre care şi un copil au ajuns şi ei în clinici. Cel mai probabil, cei care locuiesc în casa distrusă îl vor da în judecată pe şoferul vinovat, ca sa îşi recupereze dauna.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt