Româncă înjunghiată mortal în Franţa

Româncă înjunghiată mortal în Franţa

Crimă şocantă în Franţa. O româncă de doar 31 de ani, medic, a fost găsită fără suflare într-un apartament din apropiere de Paris. Se afla în Franţa pentru că pregătea examenul de rezidenţiat. A avut parte de o moarte violentă, a fost înjunghiată, potrivit autorităţilor franceze.

Ea a fost găsită, după logodnicul, dar şi apropiaţii au dat-o dispărută. Un suspect se află acum în custodia poliţiei. Famila ei, foştii profesori, prietenii dar si logodnicul sunt în stare de şoc. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Crima a avut loc acum câteva zile, în noaptea de 30 noiembrie, însă doar acum a fost identificată. S-a întâmplat la nord de Paris, în oraşul Amiens, într-un apartament de lângă gara, pe bulevardul Alsace-Lorraine. Apartamentul de la etajul 1 era închiriat prin Airbnb pentru două zile. O noapte de cazare costa în jur de 800 de lei. Acolo, mai stăteau şi alţi studenţi. 

Românca a fost înjunghiată mortal cu un cuţit şi se pare că a fost victima unui tâlhar. În acelaşi bloc se afla şi o prietenă, care urma sa o ajute cu examenul de rezidenţiat. Logodnicul ei nu a mai putut să o contacteze şi a alertat autorităţile. Ultima dată când au vorbit îi spusese că ajunsese în Franţa si urma să meragă să manance.
Localnicii, care nici nu o cunoşteau, nu au auzit niciun zgomot în noaptea cu pricina. Uşa apartamentului a fost lăsată deschisă în urma crimei.Timp de trei zile, criminalul a fost în libertate, însă acum, poliţia a arestat un suspect.
Doina Jurcă s-a născut la Cahul, în Republica Moldova, însă, locuia de 10 ani în Galaţi cu fratele ei mai mic. Absolvise Facultatea de Medicină de la Universitatea „Dunărea de Jos”, specializarea medicină generală. 
 
Vestea morţii Doinei a ajuns inclusiv peste Prut. Autorităţile aşteaptă rezultatele autopsiei, dar spun fără îndoială că este vorba de un omor. Atenţia poliţiştilor francezi este îndreptată spre audierea suspectului. 
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt