REPER a lansat Platforma pentru democraţie, prosperitate şi progres, care cuprinde DEMOS, ACUM şi independenţi

REPER a lansat Platforma pentru democraţie, prosperitate şi progres, care cuprinde DEMOS, ACUM şi independenţi

REPER a lansat marţi Platforma pentru democraţie, prosperitate şi progres, care cuprinde mai multe partide precum DEMOS, ACUM dar şi candidaţi independenţi. Potrivit alianţei, copreşedinţii REPER Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru deschid lista de candidaţi la Camera Deputaţilor iar fostul şef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu este cap de listă la Senat.

”REPER a lansat astăzi Platforma pentru democraţie, prosperitate şi progres, o iniţiativă transpartinică care coagulează mai multe forţe politice pro-europene, printre care DEMOS, ACUM şi candidaţi independenţi, precum fostul şef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu. Aceştia vor candida pe listele comune REPER pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie”, anunţă formaţiunea într-un comunicat.

La evenimentul de lansare, REPER a făcut public şi programul politic al Platformei pentru alegerile parlamentare, structurat pe 6 capitole, sub sloganul "Oamenii, înainte de toate".

Printre candidaţii cu care REPER a anunţat ca va intra în alegerile din toamnă se numără copreşedinţii formaţiunii, Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru, care deschid listele REPER la Cluj, respectiv Iaşi, Cătălin Teniţă, care deschide lista pentru Camera Deputaţilor la Bucureşti, Octavian Berceanu, care deschide lista din Bucureşti la Senat, omul de ştiinţă Cristian Presură, profesorul universitar Ciprian Mihali, actuali parlamentari, precum şi mai multe personalităţi din mediul academic sau din societatea civilă care vor deschide listele REPER în mai multe judeţe ale ţării, anunţă REPER.

Afla mai multe desprereperplatforma
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt