Reacţie echilibrată a căpitanului Olandei înainte de partida cu România. "Poate că ne supraestimăm"

Reacţie echilibrată a căpitanului Olandei înainte de partida cu România. "Poate că ne supraestimăm"
foto: Van Dijk Twitter X

Virgil van Dijk, căpitanul Olandei, a declarat că este posibil ca naţionala ţării sale, adversara României în optimile Euro 2024, să se fi supraestimat, relatează bbc.com.

Olandezii s-au calificat în optimi doar ca una dintre cele mai bune echipe de pe locul al treilea, după ce au pierdut marţi în faţa Austriei.

"Înţeleg perfect criticile", a declarat Van Dijk. "Lucrurile în general pot şi ar trebui să meargă mai bine. Poate că ne supraestimăm".

Olanda, care a câştigat ultima dată Campionatul European în urmă cu 36 de ani, ştiu că vor trebui să joace mult mai bine pentru a repeta acel succes în Germania.

"Au fost multe de spus după înfrângerea cu Austria şi a trebuit să analizăm multe. Nu a fost tactica de vină pentru că lucrurile au mers prost. A fost în principal dorinţa de a câştiga, aşa că am vorbit despre asta şi cu cuvinte dure", a adăugat fotbalistul.

Următorul meci al naţionalei României, cel din faza optimilor, se va juca marţi, 2 iulie, de la ora locală 19:00, la München, cu selecţionata Olandei.

 

 

Afla mai multe desprevan dijkromaniaolandaeuro
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt