Rareş Bogdan: România trebuie să aibă în următorii 10 ani un preşedinte liberal, un preşedinte echilibrat, un ostaş în fruntea ţării

Rareş Bogdan: România trebuie să aibă în următorii 10 ani un preşedinte liberal, un preşedinte echilibrat, un ostaş în fruntea ţării

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, vineri, că România trebuie să aibă în următorii 10 ani un preşedinte liberal, un preşedinte echilibrat, un ostaş în fruntea ţării. ”E aici, preşedintele nostru, Nicolae Ciucă, iar campania începe de pe 10 iunie”, a mai spus Rareş Bogdan.

”Avem şansa de a arăta că nu suntem doar 1200 de primari şi 16 preşedinţi de CJ. Avem şansa, cu ajutorul fiecărui liberal, să mergem o cale pe care în urmă cu un an mi-era greu să spun că o vom lua. Azi spun că partidul e mai mobilizat ca oricând, iar scorul pe care îl putem face ne poiate plasa în fruntea clasamentului”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL, la lansarea candidaţilor PNL Argeş.

Rareş Bogdan a precizat că nu e deloc o chestiune care să fie doar visare, doar proiecţie. ”E realitatea, aşa cum arată ea pe baza sondajelor de opinie. Doar două săptămâni de nesomn, două săptămâni de muncă, de pliante, strâns de mâini, explicat despre ce vrem să facem cu oraşele, comunele şi Argeşul va urca acolo unde îi este locul, în primele cinci judeţe, dar acest lucru nu se poate decât cu administraţie liberală. Dacă liberali nu sunt, dezvoltare nu este. Este o realitate”, a completat Rareş Bogdan.

Prim-vicepreşedintele PNL a subliniat că, după ce vor termina campania de locale şi europarlamentare, începe marea bătălie, pentru că ”România trebuie să aibă în următorii 10 ani un preşedinte liberal, un preşedinte echilbrat, un ostaş în fruntea ţării”.

”E aici, preşedintele nostru, Nicoilae Ciucă, iar camnpania începe de pe 10 iunie”, a mai spus Rareş Bogdan.

Afla mai multe desprerares bogdanpnlalegeri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt