Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Campioana României, gata de un nou meci mare în Europa League

Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Campioana României, gata de un nou meci mare în Europa League

Partida Rangers - FCSB, din runda 3 a Europa League, va avea loc joi, de la ora 22:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi Prima Sport 5, online pe PrimaPlay.ro şi în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

FCSB vine după victoria entuziasmantă din marele derby cu Dinamo, scor 2-0, şi e gata să facă o nouă figură frumoasă în Europa League. Campiona României are maximum de puncte după primele două etape din a doua competiţie europeană şi se află pe locul 6 în clasamentul ligii.

„Roş-albaştrii” au înregistrat două victorii în acest sezon de Europa League: 4-1 acasă cu RFS şi 1-0 în deplasare cu PAOK. FCSB se află pe locul 5 în Superliga şi are în acest moment 9 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile.

De cealaltă parte, Rangers are, în faza ligii din Europa League, o înfrângere, 4-1 cu Lyon, şi o victorie, 2-0 cu Malmo, iar scoţienii se situează pe locul 17 în clasament. În campionat, echipa lui Ianis Hagi vine după înfrângerea din deplasare, scor 1-0, cu Kilmarnock şi se află pe locul 3.

Echipele probabile: 

  • Rangers: Butland - Tavernier, Souttar, Balogun, Jefte - Diomande, Barron - Cerny, Lawrence, Bajrami - Dessers
  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Alhassan, Edjouma - Ştefănescu, L. Phelipe, Miculescu - Bîrligea

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt