PSD, reacţie la declaraţiile lui Florin Roman: Merg în zona delirului. Au ajuns să inventeze măsuri la care, în realitate, PNL s-a opus în Parlament chiar săptămâna trecută

PSD, reacţie la declaraţiile lui Florin Roman: Merg în zona delirului. Au ajuns să inventeze măsuri la care, în realitate, PNL s-a opus în Parlament chiar săptămâna trecută

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat, marţi, că liberalii ”reacţionează la scorurile politice jenante cu care sunt creditaţi” şi ”au ajuns să inventeze măsuri la care, în realitate, PNL s-a opus în Parlament”, referindu-se la creşterea pragului de impozitare a pensiilor militare la 3.000 de lei. 

”Colegii liberali, membri ai coaliţiei de guvernare, reacţionează la scorurile politice jenante cu care sunt creditaţi cu contorsionarea aberantă a realităţii. Penibilul este cotidian, dar, periodic, unele declaraţii merg în zona delirului. Ultima, dar nu cea din urmă, din păcate: au ajuns să inventeze măsuri la care, în realitate, PNL s-a opus în Parlament, chiar săptămâna trecută.

Concret, încordatul domn Florin Roman spune că Nicolae Ciucă i-ar fi cerut ministrului de Finanţe, Marcel Boloş, creşterea pragului de impozitare a pensiilor militare la 3.000 de lei, iar ministrul lucrează acum să execute ordinul”, a scris, marţi, pe Facebook, Lucian Romaşcanu.

Reacţia lui Romaşcanu vine după ce deputatul PNL Florin Roman a anunţat că ministrul liberal al Finanţelor, Marcel Ioan Bolos, va pune azi în dezbatere publică un proiect de OUG, prin care creşte de la 2000-3000 de lei plafonul de neimpozitare pentru pensionarii din Armata şi sistemul de siguranţă şi ordine publică, la solicitarea PNL.

Afla mai multe despreromascanupsdroman
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt