Probleme pentru AUR şi Şoşoacă. Ilan Laufer relansează Blocul Suveranist Român

Probleme pentru AUR şi Şoşoacă. Ilan Laufer relansează Blocul Suveranist Român

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, anunţă relansarea Blocului Suveranist Român.
”Prin unirea partidelor suveraniste şi patriotice din România într-un singur partid, astăzi ia naştere Blocul Suveranist Român, care aprinde flacăra speranţei pentru toţi patriotii şi românii care îşi iubesc ţara şi care s-au săturat să stea în genunchi în faţa celor care ne vând bucată cu bucată ţara şi ne amanetează zilnic viitorul copiilor noştri.
Blocul Suveranist Român va elimina de la conducerea ţării actuala clasă politică ce a dus la dezbinarea României aşa cum nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria noastră. Vom elimina liderii politici controlaţi de interesele unui sistem corupt şi putred care a distrus sistematic România în ultimii 33 de ani, sistem care a vândut ţara bucată cu bucată la ordinul şefilor lor nevăzuţi, care a dus la sărăcirea populaţiei producând cel mai mare exod al românilor din istorie. 
Deciziile aberante ale acestor lideri vânduţi forţelor oculte au adus populaţia în pragul disperării. Nivelul de trai s-a prăbuşit, sistemul de pensii este în colaps, românii nu au bani pentru alimentele de bază şi medicamente, nu mai fac faţă la preţul întreţinerii casei, la încălzire, la combustibil, nu îşi mai pot plăti ratele la bancă. Firmele româneşti, agricultorii şi fermierii sunt aruncaţi în pragul falimentului, pentru ca un grup restrâns să aibă acces la funcţii înalte, avioane private, şoferi şi secretare.
Suntem în mod natural loiali proiectului european şi proiectului euroatlantic, bineînţeles din postura de parteneri egali şi nu reprezentaţi de slugi care doar execută ordinele fără a obţine nimic pentru România şi pentru români. Refuzăm  să mai fim trataţi ca nişte cetăţeni de mâna a doua care stau, prin reprezentanţii săi, în genunchi la marginea spaţiului Schengen, încercările continue de a fi umiliţi şi batjocoriţi de birocraţii de la Bruxelles, care vor să ne impună doctrina neomarxistă globalistă, şi acţionează prin orice fel de mijloace să distrugă suveranitatea României, familia tradiţională, credinţa şi tradiţiile care ne definesc ca şi naţiune.
Astăzi, Blocul Suveranist Român cheamă toţi patrioţii şi suveraniştii care îşi iubesc ţara la lupta împotriva trădătorilor şi vânzătorilor de ţară”, transmite Blocul Suveranist într-un mesaj.
Ilan Laufer a părăsit AUR la începutul lunii pe motiv că Alianţa ”în încercarea de a distruge mişcarea suveranistă, insistă ca strategia sa principală să rămână axată pe blocaj, circ şi scandal mediatic, cu toate că oamenii aşteaptă soluţii reale pentru problemele acute cu care se confruntă”.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt