Primasport.ro: Edi Iordănescu e dorit de un nume sonor din Europa. Selecţionerul nu şi-a prelungit deocamdată contractul cu naţionala României

Primasport.ro: Edi Iordănescu e dorit de un nume sonor din Europa. Selecţionerul nu şi-a prelungit deocamdată contractul cu naţionala României

Edi Iordănescu a reuşit să califice naţionala României la Campionatul European, după o pauză de opt ani. În ciuda acestei performanţe, viitorul selecţionerului este incert, în acest moment.

Contractul lui Edi Iordănescu are finalitate la sfârşitul turneului final, iar până acum nu a semnat prelungirea angajamentului. În ultimul timp s-a tot speculat de ce selecţionerul nu şi-a pus încă semnătura pe un nou contract cu Federaţia, iar acum se pare că există şi un răspuns.

Sursele Prima Sport susţin că selecţionerul României este dorit de Wisla Cracovia, un nume de referinţă din fotbalul polonez, care în prezent a ajuns în liga a doua, unde ocupă locul 5.

L-ar putea antrena pe Billel Omrani

Deşi a semnat aproape de o lună, francezul a apucat să debuteze abia sâmbătă, când a bifat 7 minute în eşecul celor de la Wisla cu Chrobry Glogow, scor 3-2.

Trei meciuri a mai disputat formaţia din Cracovia de când l-a înregimentat pe Omrani fără să-l folosească.

Cei de la Sportowe Fakty scriu că Omrani va fi remunerat cu doar 2.000 de euro pe lună, o cifră ce nu impresionează nici la liga a doua de la noi. Francezul a făcut un regres uriaş salarial, în contextul în care la FCSB primea 20.000 de euro!

 

Afla mai multe despreiordanescuromanianationala
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt