Primasport.ro: Care este principalul motiv pentru care Edi Iordănescu a părăsit echipa naţională

Primasport.ro: Care este principalul motiv pentru care Edi Iordănescu a părăsit echipa naţională

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, decizia lui Edi Iordănescu de a nu continua pe banca echipei naţionale.

Informaţia vine după mai multe săptămâni de speculaţii, care au început imediat după eliminarea României de la EURO. La conferinţa de presă de după meciul cu Olanda, Edi Iordănescu a dat de înţeles că nu va mai continua pe banca naţionalei, scrie Primasport.ro.

Reacţiile negative din spaţiul public, oferte din străinătate sau o promisiune făcută familiei au fost motivele vehiculate pentru care Edi nu ar dori să mai continue. Acum s-a aflat şi cauza care a dus la decizia fostului selecţioner.

Se pare că principalii vinovaţi sunt patronii, care au pus presiune pe Edi la fiecare selecţie.

"Edi a susţinut că a făcut performanţă într-un mediul total ostil în care a fost contestat în fiecare zi de patroni care au făcut presiuni uriaşe la cel mai nivel înalt, inclusiv de selecţie. A mai fost dezamăgit de foştii jucători importanţi, care, în loc să vină cu sfaturi, au lansat o rafală de atacuri şi jigniri", este informaţia oferită de GSP.

Aproape sigur, Gigi Becali şi Mihai Rotaru au fost cei care l-au determinat pe Iordănescu să plece de la naţională. Finanţatorul de la FCSB l-a criticat în repetate rânduri pe fostul selecţioner pentru că nu convoacă sau introduce pe teren jucători de la campioana României.

Mult mai vehementă a fost reacţia lui Mihai Rotaru, care s-a dezlănţuit în momentul în care Mitriţă, cel care a creat probleme de nenumărate ori în vestiarul naţionalei, nu a fost convocat pentru turneul final. Să ne amintim şi de postarea făcută de Universitatea Craiova, în ziua meciului de baraj cu Universitatea Cluj, după neconvocarea lui Mitriţă în lotul pentru turneul final.

Clubul din Bănie a publicat o fotografie cu Mitriţă îmbrăcat în tricoul echipei naţionale cu următorul text: ”Mitriţă suntem toţi! În seara aceasta este şi despre noi şi despre Alex Mitriţă. Sudul trăieşte altfel, nu iartă şi nu uită!”.

Oare românii vor ierta şi uita reacţiile lui Gigi Becali şi Mihai Rotaru?

Afla mai multe despreedi iordanescuromania
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt